top of page
Image by Natalie Grainger

Ljudje smo energijska
bitja.

Ljudje smo energijska bitja, z naravo smo eno, vendar smo se od nje preveč oddaljili ...

 

Zazrimo se vase. Kaj nas osrečuje, kaj nas polni? Bodimo hvaležni in ne pozabimo živeti ... Živeti za ta trenutek tukaj in zdaj. 

 

Kako poteka kvantna terapija?

Terapija poteka v umirjenem sproščujočem ambientu. Sestavljena je iz pogovora in izvedbe terapije. Med potekom terapije stojite in se poskušate čimbolje sprostiti in slediti navodilom terapevta.
 

Terapevt z rokami (dlanmi) ustvari magnetno polje. S točno določeno tehniko vstopi v vaše energetsko polje in se fokusira s konkretno določeno namero na področje vaše zdravstvene težave. Tukaj se krepi magnetno polje klienta, zgodijo se ravnovesja in procesi samozdravljenja.

 

Terapevt ni zdravilec in ne zdravi z dobro namero. S prevodom najčistejše energije doseže, da se telo zdravi samo. Pri terapiji stranka lahko občuti hlad, vročino ali mravljince. Terapija je popolnoma neboleča, je merljiva in dokazana.

O delovanju kvantne terapije

Celotna terapija temelji pozitivni viziji, občutkih iz srca, predvsem pa je vse narejeno z veliko ljubezni do sočloveka. Temelji na principu TUKAJ in ZDAJ. Ozdravimo sebe, ozdravimo svoje telo.

1

2

Ozdravite svoje telo

S kvantno terapijo dosežemo, da se telo zdravi. Samo z njo se lahko odstranjuje ali omili vse zdravstvene težave, izboljša počutje, deluje na vzroke in okrepi imunski sistem uporablja se tudi  preventivno.

3

O kvantni fiziki

Terapija se izvaja na osnovi kvantne fizike. Ta je osnova človeka, ki deluje na podlagi neke mase oz. energije. Z ustvarjanjem magnetnega polja človeka se preko fotona, ki je najmanjši delček energije, prenese neka informacija misli in občutka.

S pravilno združeno vizijo in občutkom, ustvarjamo vibracijo, katera vsebuje ali nosi določen zapis ali program vizije in občutka."

Mitja Jereb

O delovanju kvantne fizike

Terapija se izvaja na osnovi kvantne fizike. Kvantna fizika je osnova človeka, ki deluje na podlagi neke mase oziroma energije. Z ustvarjanjem magnetnega polja človeka, se preko fotona, ki je najmanjši delček energije, prenese neka informacija misli ali občutka. Ta foton je poslan skozi magnetno polje do uporabnika oz. dela telesa, ki potrebuje pomoč. Telo sprejme ta foton, ga odčita, prepozna in ta program naloži na naše tkivo. Na primer slab program bolečino "boli me" odstrani in nadomesti z novim programom "sem brez bolečin".

Ko telo sprejme to energijo, se sprožijo procesi in telo se zdravi samo.

Celotna terapija temelji na pozitivni viziji, občutkih iz srca, predvsem pa je vse narejeno z veliko ljubeznijo do sočloveka. Torej namen terapije je, da se telo zdravi samo. S terapijo se lahko odstranjuje ali omili vse zdravstvene težave in izboljša počutje.

Ta terapija deluje na vzrokih težav, krepi imunski sistem, uporabljamo pa jo tudi preventivno.

Rezerviraj termin

Vabljeni na kvantno terapijo, ki bo izboljšala vaše počutje.
 

Naročite se na telefonski številki 040 994 556, po e-mailu na sandra.terapije@gmail.com ali izpolnite obrazec.

Hvala, vaše sporočilo je bilo poslano.

bottom of page